Thursday, October 22, 2015

Järvamaa on Noorteühing Eesti 4H 2015.aasta parim piirkond!




18. oktoobril 2015.a toimus Jänedal Musta Täku Tallis Noorteühing Eesti 4H tänu- ja tunnustusüritus Lõikuspidu, kus tunnustati kõikide 4H piirkondade parimaid liikmeid, klubisid ja juhendajaid. Järvamaa piirkonna aktiivne noor 2015 on Laura Lepik, parim juhendaja Kätlin Merisalu ja parim klubi 10 Rubla. Järvamaa piirkond pälvis üle Eestilise tiitli - parim piirkond 2015.

Järvamaa 4H aktiivne liige 2015 - LAURA LEPIK
Laura on sõbralik, väga aktiivne ja tegus Koeru Keskkooli Rõõmurullide klubi liige. Korraldab koos klubiliikmetega asjalikke ja huvitavaid üritusi kohalikul tasandil piirkonnas (aastakoosolek, talvelaager) kui ka üle Eestiliselt (oktoobris toimunud Sügisakadeemia). Laura on iseseisev noor inimene. Võtab julgelt sõna ka juhendajate koosolekul. Tutvustab tulevasi üritusi ja jagab infot.

Järvamaa 4H klubi 2015 - Roosna-Alliku 4H klubi 10 RUBLA
10 Rubla on oma nimega silma hakanud nii noortele kui ka täiskasvanutele. Nad on Roosna-Allikul korraldanud heategevusüritusi, näiteks tammetõrude korjamise kampaania, tegelenud kassile kodu leidmisega, korraldanud mängupäeva lastele, koostanud piirkonna videoklipi jpm. Oma meeskonna ühtekuuluvust on nad treeninud Viisus toimunud töise laagriga. Kevadel korraldasid nad väga põneva ja kaasahaarava sportliku perepäeva Roosna-Alliku tehisjärve ääres. Klubi 10 Rubla on Järvamaal juba mitu aastat ühtlaselt aktiivsed, osavõtlikud.

Järvamaa 4H klubijuhendaja 2015 - KÄTLIN MERISALU
Tegemist on tulihingelise 4haakaga, kes on entusiastlik ja hea liider Roosna-Alliku 4H klubile 10 Rubla. Ta on juhendaja, kes ärgitab oma noori aktiivselt tegutsema. Osaleb aktiivselt tegevustes, mis toimuvad nii piirkonnas kui ka üle Eestiliselt. Alates 2015. aasta suvest esindab Kätlin Eesti 4H-d ka rahvusvahelisel tasandil - nimelt valiti ta augustis Rural Youth Europe (Euroopa Maanoorte Ühendus) juhatuse liikmeks.

Noorteühing Eesti 4H on maaelu väärtustav MTÜ, mille tegevus on suunatud noorte vaba aja sisustamisele ja mitteformaalsele õppele. Eesti 4H moto on „Õpime tegutsedes!“. Organisatsiooni töös lööb kaasa ligi 1300 noort ning vabatahtlikku üle Eesti.

Rohkem infot Lõikuspeo ja tunnustusürituse kohta: Eesti 4H kodulehel ja Eesti 4H Facebook lehel.

Annika Rohi
Noorteühing Eesti 4H piirkonnajuht




No comments:

Post a Comment