Thursday, July 23, 2015

27.-30. juuli 2015 toimuvad järjekordsed Eesti 4H suvepäevad



27.-30. juulini toimuvad Jõgevamaal Udu talus Noorteühing Eesti 4H Suvepäevad. Sel aastal osaleb laagris ligi 300 noort, lisaks Eesti noortele on osalejaid ka Lätist, Šveitsist ja Ameerikast. Järvamaa piirkonnast osalevad laagris Aravete, Väätsa, Koeru ja Jäneda noored koos juhendajatega, kokku 25 liiget.
Suvepäevade põhiteemaks on sel aastal "Maal on mõnus!". Noorte neli tegevusrohket päeva Kuremaa järve kaldal mööduvad sportides, arendavaid uusi asju õppides ja muud huvitavat tehes. 

Suvepäevade korraldajateks on sel aastal Jõgevamaa piirkonna noored ja juhendajad ning 4H juhatus ja peakontor.
Noorteühing Eesti 4H on apoliitiline ja mittereligioosne põhiliselt maanoori ühendav rahvusvaheline organisatsioon, mis on alguse saanud Ameerikast ja tegutseb praegu 86 riigis. Eestis kuulub noorteorganisatsiooni Eesti 4H üle 1200 liikme, vanuses 7-26 eluaastat.
4H tähendab midagi ise teha. 4H põhiliseks ülesandeks on toetada maanoorte mitmekülgset arengut ning õpetada oskusi edukalt iseseisva eluga toimetulekuks - õpime tegutsedes!
Suvepäevi toetavad Haridus- ja Teadusministeerium, Hasartmängumaksunõukogu, Keskkonnainvesteeringute Keskus, Põltsamaa Felix AS, Tartu Seikluspark, Räpina Paberivabrik, Tikkurila AS, Jääaja Keskus, Kirjastus Varrak, Wendre AS.

Annika Rohi
Noorteühing Eesti 4H
Järvamaa piirkonnajuht
Aravete Noortekeskuse 4H klubide juhendaja
annika@ambla.ee
https://ssl.gstatic.com/ui/v1/icons/mail/images/cleardot.gif

No comments:

Post a Comment