Tuesday, October 23, 2012

Natuke 4H ÖÖKOOSOLEKUST

No, saigi tehtud ja nähtud - 19. - 20. oktoobril oli Aravete kultuurimajas 4H öökoosolek. Igaljuhul on Järvamaa 4H-l nüüd oma noorteaktiiv - kõik puha noored ja ilusad, tublid ja osavad. Kokku oli meid 22, kelle hulgas 16 noort ja 6 juhendajat. Lisaks järvakatele oli kohal ka Virumaa piirkonnajuht Marika kahe noorega. Aitäh kõigile, kes panustasid!

Mida me siis tegime?

Kõige olulisem oli omavahel tuttavaks saada ja üksteist natuke tundma õppida, sest kuidas sa teed koostööd inimesega, keda sa pole näinud ja kellest sa ei tea mitte tuhkagi, ei, see ei läheks mitte:)

Me mängisime. Jah ka vanematele noortele meeldib mängida, see on selgemast selgem. Mind kummitab siiamaani laulujupike Virumaa neiu õpetatud mängust - "this is story of my bony, story of my big, fat bony.." Luban, et mängin seda kunagi ühel väga ametlikul ja pidulikul täiskasvanute üritusel, ma juba kujutan seda elavalt ette!

Me arutasime 4H teemadel. 4H noortenõukogu liige Mari-Liis rääkis noortenõukogust ja sellest, millised võimalused on 4H-s erinevas vanuses inimestele. Igaüks sai kõva ja selge häälega välja ütelda, mida tähendab 4H tema jaoks.

Me tegime photoshoot´i. Arvete noortekal on oma fotostuudio ja tegijad fotograafid - Annika ja Markus. Meie ülesanne oli sussid jalast visata ja välklambi valgusesse astuda. Tuli palju toredaid pilte, nii 4H-teemalisi kui ja nägude-raamatusse sobivaid:)

Osa asju jäi tegemata ka, seda selleks, et oleks põhjust järgmisteks kohtumisteks:)

Tulevikuplaanidest ka:

  • 30. novembril on piirkonna aastakoosolek Roosna-Alliku mõisas. Rublad (loe: Roosna-Alliku 4H-kad) lubasid õhtuprogrammi osas panustada.
  • Detsembri lõpus toimub Kurtna noortekas Virumaa 4H aastalõpu pidu - plaanime seal oma esindusega kohal olla - andke meilile märku, kes noorteaktiivist tahaks asja eest vedada!

Öökoosolekut jäädvustas Annika:

No comments:

Post a Comment