Thursday, October 13, 2011

Eesti 4H 20nes sünnipäev Türi Kultuurimajas

Pressiteade

13.10.2011

Noorteühing Eesti 4H-l täitus 13.oktoobril 20nes tegutsemisaasta. Koos Eesti Vabariigiga on kasvatud ja arenetud üheks vanemaks ning suuremaks noori ühendavaks organisatsiooniks. 20 aastat võetakse kokku oma 4H ajaloo-raamatus.

Pidulikku sündmust tähistatakse 15.oktoobril Türi Kultuurimajas. Kell 17.00 algavale vastuvõtule oodatakse pea 200 noorte juhendajat, endiseid ja praeguseid 4Hga seotud inimesi.
Pidulikul sündmusel tänatakse aktiivseid eestvedajaid ja koostööpartnereid, heidetakse pilk möödunud tegutsemisaastatele ning vaadatakse tulevikku. Esitletakse värsket Eesti 4H ajaloo-raamatut.

Eesti 4H senine tegevus on peamiselt suunatud noortele, keda ühendavad huvi rahvuskultuuri vastu, tervislikud eluviisid, rahvusvaheline suhtlemine ning üldine kaasatus ühiskondlikku tegevusse ning ettevõtlikkuse arendamisse.

Noorteühing Eesti 4H loodi 1991.aastal ning on ülemaailmselt tuntud ja populaarne 4H nime kandev liikumine. 4H tähendab nelja inglise keelset sõna – hands, head, health ja heart. Eestis on 4H poliitiliselt sõltumatu noorteorganisatsioon, mille tegevus toimub peamiselt kohalikes klubides. Ühingul on üle 1500 liikme ning tegutsetakse Pärnu-, Tartu-, Viljandi-, Valga-, Harju-, Viru-, Lääne-, Jõgeva- ja Järvamaal.



Küllike Altenberg
NÜ Eesti 4H tegevjuht
Tel: 5288225,
info@eesti4h.ee

Teate edastas:
Eve Siilak
Eesti 4H Järvamaa piirkonna juht

No comments:

Post a Comment