Thursday, September 19, 2013

OKTOOBIKUU - Kiidupäeva ja 4H sünnipäevakuu!


Mis heategusid teevad meie klubid? Sellest saad lugeda ja pilte vaadata järgmisel nädalal Järvamaa 4H veebipäevikust ning Eesti 4H kodulehel www.eesti4h.ee !

 

Noorteühing Eesti 4H tähistab nädalavahetusel oma sünnipäeva

10.10.2013


12. oktoobril toimub Pärnu Endla Teatris Noorteühing Eesti 4H tunnustusüritus „Kiidupäev“. Ühingu liikmed koos vabatahtlike juhendajatega kogunevad Pärnusse erinevatest Eesti paikadest. Üritusel osaleb 220 liiget.

Järvamaalt sõidab Kiidupäevale 21 ühingu liiget – esindatud on Aravete, Paide, Imavere, Roosna-Alliku ning Järvamaa piirkonda kuuluva Jäneda klubi noored koos juhendajatega.

Pikaajalise traditsioonina toimub ühine tublide 4H-kate tänamine aktiivse panuse eest ühingu töösse. Tunnustatakse piirkondade aktiivseid noori, parimaid klubisid ja klubijuhendajaid, samuti kuulutatakse välja 2013. aasta 4H piirkond ja 4H tegija. Peale tunnustusüritust vaadatakse etendust „Boyband“.

Pühapäeval, 13. oktoobril tähistab noorteorganisatsioon oma 22. sünnipäeva. Antud päeva raames toimub 4H kampaania „Heategu kodukohas“. Ühingu sünnipäeval teeme kingitusi ja heategusid oma sõpradele ning kogukonnale. 4H klubid üle Eesti tulevad kokku, et korrastada kodukanti, abistada kogukonna liikmeid, remontida külakeskust, küpsetada muffineid lastekodu lastele või jalutada varjupaiga koeri.
Kampaania „Heategu kodukohas“ jäädvustused fotodel jõuavad meie kodulehele www.eesti4h.ee järgmise nädala jooksul.

Noorteühing Eesti 4H on 21. aastane MTÜ, mille tegevus on suunatud noorte vaba aja sisustamisele ja mitteformaalsele õppele. Eesti 4H moto on „Õpime tegutsedes!“. Organisatsiooni töös lööb kaasa ligi 1000 noort ning vabatahtlikku üle Eesti.


 Küllike Altenberg
Noorteühing Eesti 4H tegevjuht
www.eesti4h.ee
 --
Annika Rohi
Noorteühing Eesti 4H
Järvamaa piirkonnajuht



 

Eesti 4H ootab meid kõiki 2013. aasta KIIDUPÄEVALE 12. oktoobril algusega kell 17.30 Pärnusse, Endla teatrisse!







No comments:

Post a Comment