Saturday, November 12, 2011

Kiidame ja tunnustame!

Aasta hakkab lõppema, aeg on teha aastast kokkuvõtteid ja kiita tublisid.
Kokkuvõtted esitame tavaliselt piirkonna aastakoosolekul.
Sel aastal siis Järvamaa piirkonna kiidupäeval 7.detsembril Paide Ajakeskuses.

Allpool on 2 statuuti. Palun teil nendega tähelepanelikult tutvuda. Kes on nn. "vanad kalad", teavad, millega tegu. Kes on aga uustulnukad 4Hs, neile siinkohal täpsemalt.

1) üle-eestiline 4H kiidupäeva statuut!

* PIIRKONNA AKTIIVNE 4H LIIGE AASTAL 2011
* PIIRKONNA PARIM 4H KLUBI AASTAL 2011
* PIIRKONNA PARIM 4H KLUBIJUHENDAJA AASTAL 2011

2) Järvamaa oma tublide tunnustamise statuut!

* Tubli 4-haakas 2011
* Tubli Tegu 2011
* Tubli meeskond 2011

Selgituseks: Järvamaa „tublid“ ei pruugi olla nii väga "tublid ja aktiivsed", kes vastavad Eesti 4H Kiidupäeva statuudile. Mõte on selles, et märkame enda ümber vahvaid ja hakkajaid noori, neid on kindlasti rohkem, kui üks piirkonnast!
Võib aga juhtuda, et noor on aga nii tubli, et vastabki Eesti 4H Kiidupäeva statuudile ja saame sellesama tubli 4-haaka esitada aktiivse 4H liikme kandidaadiks; tubli meeskonna - parima 4H klubi kandidaadiks.

Kõik te saate esitada kandidaate ka parima klubijuhendaja tiitlile.

Ühesõnaga - tutvuge tunnustuste sisukirjeldustega, selgitage seda oma noortele ja esitage koos kandidaate, hiljemalt 9.novembriks. Täpsemalt loe: kuidas ja mida peaks iseloomustuseks kirjutama.

Kui mu jutt sai väga keeruline, siis helista ja küsi üle! Palun aga teil leida aega ja mõtiskleda, kes on tunnustamist väärt, esitage need nimed, teod ja meeskonnad! Väga teretulnud on, kui märkate neid ka väljaspool oma klubi!

Head!
Eve

No comments:

Post a Comment